De SlimCab-warmtecabine Wij maken gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van afslankcabines: ‘de SlimCab’. De SlimCab heeft infrarood-warmtelampen die zorgen voor een betere doorbloeding van het lichaam en een diepere reiniging van de huid. Door de warmte van de cabine worden de afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de verbranding gestimuleerd. Met onze methode zult u in een relatief korte periode veel gewicht èn centimeters verliezen op de door u gewenste plaatsen. De SlimCab zorgt er bovendien voor dat spieren verstevigd worden en u uw figuur behoudt na het afslanken! Ook mensen met lichamelijke klachten zijn bij ons in goede handen en kunnen op een veilige manier komen sporten. Wij gaan u persoonlijk begeleiden en stimuleren zodat u uw doelstelling nu wèl gaat behalen!
SlimCab    is    een    warmtecabine    waarin    u liggend      de      oefeningen      uitvoert.      De oefeningen     worden     afgestemd     op     uw wensen   waar   u   graag   zou   willen   afvallen. Doordat    de    oefeningen    eenvoudig    uit    te voeren   zijn,   is   deze   methode   geschikt   voor elke      doelgroep      en      worden      rug      en gewrichten ontzien.
De    warmte    in    de    cabine    (±    37°C)    en    het gebruik    van    de    hand-    en    voetweerstanden maken   het   mogelijk   om   geheel   of   plaatselijk af te vallen.
Alle SlimCab voordelen op een rij: liggend de oefeningen doen (daardoor minder belasting van rug en gewrichten) nagenoeg geen spierpijn verlies van centimeters op plaatsen die ù wilt op korte termijn zichtbaar resultaat spierversteviging vetverbranding betere doorbloeding en stofwisseling verbetering van het afweersysteem anti-cellulite werking geschikt voor elke doelgroep korte trainingstijd (max. 30 min. per behandeling)   
 2016 Slank- en Fitstudio Resize