Warmte cabines

Overgewicht en gezondheid

Het aantal mensen met overgewicht neemt de laatste tijd alleen maar toe. Bij vrouwen ligt het probleem meestal bij vetophoping op de buik, billen heupen en de benen. De mannen daarentegen kampen meestal met alleen een te dikke buik. De overheid doet er op het moment alles aan om mensen bewust te maken van wat de gevolgen van overgewicht of obesitas (ernstig overgewicht) voor onze gezondheid zijn. Het verhoogt het risico op het krijgen van een hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en diabetes (suikerziekte). Er ontstaat al een verhoogd ziekterisico bij matig overgewicht en per definitie kan dit een korter leven tot gevolg hebben (zo’n 5 tot 7 jaar!). Kortom: om overgewicht te voorkomen of te bestrijden is het noodzakelijk een goede balans te vinden tussen een gezond eetpatroon én voldoende beweging.

Wat kun je eraan doen?

Bij Resize helpen we je om een gezond gewicht te krijgen en te behouden! Daarom nemen we de huidige eet- en leefgewoonten bij aanvang van de kuur onder de loep. Zonodig helpen we om nieuwe eetgewoonten af te stemmen op jouw situatie. Hierbij hanteren wij de richtlijnen van het Voedingscentrum. Zo voorzien we onze klanten van de nodige voedingstips. Door voldoende te bewegen, gezond te eten en door onze inzet om klanten op een persoonlijke manier te blijven motiveren en te stimuleren, zijn wij ervan overtuigd dat het afvallen een succes gaat worden! En zeg nou zelf, buiten het gezondheidsaspect, willen we toch allemaal wel dat maatje minder en lekkerder in ons vel zitten?

Sport en voeding

We willen benadrukken dat je geen geoefende sporter hoeft te zijn om ons bewegingsprogramma te volgen. Bekend met gezondheidsklachten als hernia, artrose, fibromyalgie, reuma of nekklachten die beperkend werken in het bewegen? Bij Resize is verantwoord sporten gewoon mogelijk in de infrarood warmtecabines.

Wie zich houdt aan de aanbevolen hoeveelheid voedingsmiddelen volgens ‘de schijf van vijf’ van het Voedingscentrum krijgt meer dan genoeg vitamines en mineralen binnen. De extra energie die voor het sporten nodig is kan het beste uit normale voedingsmiddelen worden verkregen. Daarom bij ons geen ingewikkeld dieet maar gewoon lekker en gezond blijven eten!

De SlimCab-warmtecabine

Bij onze slank- en fitstudio maken we gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van afslankcabines ‘de slimcab’. De slimcab heeft infrarood warmtelampen die zorgen voor een betere doorbloeding van het lichaam en versteviging van de huid. Door de warmte in de cabine worden de afvalstoffen beter afgevoerd en wordt de verbranding gestimuleerd. Met onze methode zal je in een relatief korte periode veel gewicht en centimeters verliezen op die plaatsen waar jij dat graag wilt. De slimcab is uiteraard ook prima geschikt om de spieren te verstevigen en om het figuur te behouden na het afslanken.

De slimcab is een warmtecabine waarin je de oefeningen liggend uitvoert. De oefeningen zijn afgestemd op die plaatsen waar jij graag zou willen afvallen. Doordat de oefeningen vrij eenvoudig zijn is de methode geschikt voor elke doelgroep en worden rug en gewrichten ontzien. De warmte (32 graden Celcius) en het gebruik van de hand- en voetweerstanden maken het mogelijk om geheel of plaatselijk af te vallen.

Alle SlimCab voordelen nog even op een rij:

 • liggend de oefeningen doen (daardoor minder belasting van rug en gewrichten)
 • nagenoeg geen spierpijn
 • verlies van centimeters op plaatsen waar jij dat wilt
 • op korte termijn zichtbaar resultaat
 • spierversteviging
 • vetverbranding
 • betere doorbloeding en stofwisseling
 • anti-cellulitis werking
 • korte trainingstijd (maximaal 30 minuten per sessie)
 • TarievenProefles incl. intakegesprek en figuuranalyse: gratis 10 behandelingen: € 175,-
  20 behandelingen: € 325,-
  30 behandelingen: € 455,-Figuuronderhoud: kwartaalabonnement € 180,-/halfjaarabonnement € 325,-